Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Grain in ash cue

  1. #1
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Manchester
    This is sallie125's Country Flag

    Posts
    6
    vCash
    1000

    Default Grain in ash cue

    Can any of you cue doctors tell me how to redarken the grain on a ash cue prior to reoiling.Im trying to refurb a cue for my 8 year old grandson.

    -- This message may have been cut off and the rest will only be shown to members. To become a member, Click HERE --




  2. #2
    Join Date
    Jan 2014

    Posts
    43
    vCash
    1000

    Default

    You need to strip the cue of its current finish, apply a black-stained grain filler, sanded back and linseed applied.

    Recommend you use

    -- You need to be registered to read the rest of this thread, To become a member, Click HERE --

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Hull, Yorkshire
    This is karlos fandango's Country Flag

    Posts
    394
    vCash
    1000

    Default

    I use a black earth pigment mixed with grain filler...apply all over the ash shaft and leave to dry completely overnight..once sanded back the grain i

    -- You need to be registered to read the rest of this thread, To become a member, Click HERE --

  4. #4
    Join Date
    May 2012
    Location
    Bangor
    This is dave121260's Country Flag

    Posts
    422
    vCash
    1000

    Default

    -- You need to be registered to read the rest of this thread, To become a member, Click HERE --

  5. #5
    Join Date
    Jan 2014

    Posts
    43
    vCash
    1000

    Default

    Last edited by grey; 12th May 2014 at 02:30 AM.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2012

    Posts
    7,159
    vCash
    1000

    Default

    Link doesn't work

    -- You need to be registered to read the rest of this thread, To become a member, Click HERE --
    This is how you play darts ,MVG two nines in the same match!
    https://youtu.be/yqTGtwOpHu8

  7. #7
    Join Date
    May 2009
    Location
    Darlington, UK
    This is jrc750's Country Flag

    Posts
    14,313
    vCash
    700

    Default

    -- You need to be registered to read the rest of this thread, To become a member, Click HERE --

  8. #8
    Join Date
    May 2013

    Posts
    401
    vCash
    1000

    Default

    works for me too

    -- You need to be registered to read the rest of this thread, To become a member, Click HERE --

  9. #9
    Join Date
    Jul 2012

    Posts
    7,159
    vCash
    1000

    Default

    It's working now, sorry about that probably a problem at my end.

    -- You need to be registered to read the rest of this thread, To become a member, Click HERE --
    This is how you play darts ,MVG two nines in the same match!
    https://youtu.be/yqTGtwOpHu8

  10. #10
    Join Date
    Jan 2014

    Posts
    43
    vCash
    1000

    Default

    Yeh, noticed it's a bit of a slow site itsnotsoeasy, probably wasn't loading.

    -- You need to be registered to read the rest of this thread, To become a member, Click HERE --

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •